vrijdag 26 augustus 2011

e-bookstick/e-bookdiscs

In samenwerking met PixelPerfect biedt NBD/Biblion de e-bookdisc en

e-bookstick aan. De e-bookstick is een uitgave van PixelPerfect Publications en uitgeverij de Rode Kamer. Op elke e-bookstick staan vijf tot acht titels rondom een thema. De e-books van de e-bookstick kunnen ook geleverd worden als e-books op disc.


Binnenkort worden alle 60 titels die als e-bookdisc en e-bookstick beschikbaar zijn ook aangeboden op de e-portal. Er zijn onlangs door het collectieteam e-bookdiscs besteld.
De NBD adviseert voor de disc te kiezen. De disc is voor ons een bekend medium en is relatief makkelijk op te nemen in de collectie. De e-bookstick is een USB-stick zonder tekst op de buitenkant waardoor je niet kunt lezen wat er op de stick staat. Daarnaast zijn de USB-sticks overschrijfbaar, waardoor
je het risico loopt om de vakantiefoto's of iets dergelijks van een andere klant aan te treffen in plaats van e-books.


Er zijn verschillende thema's van de e-bookdiscs verkrijgbaar: er is een vakantiedisc, een moorddisc, een wereldmeidendisc, een

managementdisc, een Ruslanddisc en een rooie oortjesdisc.


Meer informatie hierover vindt u via deze link.


r.tiemstra@biscutrecht.nl, c.reurs@biscutrecht.nl

1 reacties:

Els zei

Worden die e-bookdiscs voor alle regio's gekocht? Wij vinden het in ieder geval wel interessant. Als ze voor ons gekocht worden, lijkt het me goed om daar publiciteit aan te geven naar onze klanten.

Collectieteam

Mijn foto
Provinciaal Collectioneren Utrecht
Het collectieteam bestaat uit elf medewerkers
Mijn volledige profiel weergeven

Volgers